четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Последният появил се в залата е тиквен фенер!

Леле, имало и бал вече. Кой да ти очаква, че в началото на учебната година ще се прави бал. Оу, ама това май било традиция...

Та, с две думи, да се благодарим, че професор Търнър има доста по-добра памет от въпросната, в момента пишеща, Силвър. Или Търнър? Хм, с тия перуки малко сложно се преценява.

-въздиша и се опитва да започне отначало-

Честита четвърта учебна година!
Точно така. Това повече звучи като начално изречение в поздравителен пост за началото на учебна година. Да му се не види, как не се сетих по-рано. Това ще да е било от прекалено многото горещ шоколад изпито през последния месец. Сериозно, влива ми се директно в кръвоносната система и ме подлудява. Пощурявам, пощръклявам и започвам да забравям за баловете за началото на годината. Въх въй леле мале, ако сте не чували подобен израз, да чуете.

Директора трябвало да бъде сериозен. Директора не трябвало да зяпа през прозореца. Директора не трябвало да избива невинни граждани посред бял ден. Айде бе.

Добре, сериозни сме. Тиквено жълто на черни раета. Или тиквеното е оранжево? Уооотевър, жълто-оранжево, хелоуинско (Как се пише тая дума, в името на всичко свято?!) и, както винаги, музикално.
Интриги? Драми? Танци? Ха! От вас зависи. Аз да се разпиша най-много два пъти, през уикенда съм миссинг, открадната, отвлечена, и, по дяволите, няма да мога да пиша колкото ми се иска.

Други важнотии, да видим, да видим. Уроците ви почнаха, това трябва да сте го забелязали. Удължава ви се срока за талантите, засегнатите личности трябва да са забелязали и това. Друго има ли каквото да се налага да забелязвате? Да видим... Правилата някой чел ли е някога?! Защо ли си мисля, че при повечето отговора е не -смях-. Но не ви се сърдя. Наказанията са нещо весело.

-върти се в кръг-
Това е моя вещерски танц.
И край.
Точка.

Етикети:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница